Trek Precision Fit

Bij Fietsen & Koffie staat fietsplezier voorop. Natuurlijk hebben we een groot assortiment kwaliteitsfietsen & onderdelen die het plezier flink vergroten, maar wat misschien wel veel belangrijker is, de juiste houding op de fiets. 

Veel voorkomende klachten, als tintelende vingers, last van de rug of een stijve nek, worden veelal veroorzaakt door een verkeerde positie op de fiets. Deze ongemakken kunnen nadelige gevolgen heben op je fietsprestaties en het plezier flink verminderen. 

We gebruiken het veelgeprezen methode van Trek, Precisoin Fit. Het uitgangspunt van deze methode is uw lichaan en uw wensen. We hebben een compleet ingerichte Precision Fit ruimte, waar onze gedipolomeerde deskundigen de modernste technieken combineren met hun kennis en vakmanschap. Na afloop stellen we uw fiets volledig af op op uw wensen en uw lichaam. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in de winkel om onze ruimte te bezichtigen en leg uw problemen voor aan een van onze medewerkers. Gelijk een afpraak maken? Dat kan! Kom langs in de winkel of maak telefonisch een afspraak!

1. Intake gesprek

Bij dit gesprek worden de persoonlijke doelstellingen in kaart gebracht. Ook de haalbaarheid komt hier ter sprake. Het spreekt voor zich dat er rekening gehouden wordt met de specefieke eigenheden van de renner (blessures, ambities, etc...)

2. Flexibiliteit
Dit is de basis van het hele proces. Door middel van verschillende metingen wordt zowel de flexibiliteit als de lenigheid van de renner gemeten. 

3. Afstelling schoenplaatjes
Alvorens de meting op de pasfiets zal beginnen zullen de schoenplaatjes worden ingesteld op de juiste startpositie. 

4. Fiets
Een dynamische video-analyse is essentieel om een perfecte positie te bepalen. Deze analyse gebeurt met een speciale camera waardoor er een goed beeld ontstaat van de positie op de fiets.
Aan de hand van deze beelden en de analyse van onze bikefit-deskundige zal de positie op de fiets worden aangepast om op de optimale fietshouding uit te komen. Dit alles staat in het teken van comfort en prestaties. 

Prijzen:

Trek Precision Fit: € 175,-
Schoenplaatjes afstellen: € 25,-